Var kan jag köpa Bitcoin i USA?

Var kan jag köpa Bitcoin i USA?

Om du vill byta kryptovaluta mot Bitcoin, kommer du att bli glad att veta att BTC är noterat på en mängd olika handelspar på en mängd olika kryptovalutabörser. Varje Bitcoin-börs använder sin egen prissättningsplattform, som kan dra dig till en börs över en annan. Avancerade Bitcoin-användare kan vara intresserade av ytterligare information om någon form av utbyte och varsågod. Vi har dig täckt!

Bitcoin låter dig använda en extern plånbok. Det är möjligt att få Bitcoin från specialiserade bankomater eller P2P-börser. I det här fallet handlar börsen för din räkning och levererar inte bitcoin till en extern digital plånbok.

Det finns en viss debatt, men de flesta är överens om att utbyte är det enklaste sättet att köpa kryptovalutor. Onlinebörser som Coinbase gör det enkelt att köpa Bitcoin med ett kreditkort, betalkort eller en banköverföring. Det finns högre avgifter för att köpa Bitcoin med kredit- och betalkort jämfört med banköverföringar, så kom ihåg när du bestämmer dig för var du ska köpa din Bitcoin.

Det finns hundratals kryptovalutabörser som du kan använda för att köpa bitcoin, men några av de mest populära är Coinbase, Gemini och Octopus. Börser låter dig köpa krypto med krypto – vilket innebär att du kan hitta en börs och köpa tokens som accepterar din föredragna börs, och sedan kan du börja handla på kryptovalutaplattformen. Det finns några olika sätt att köpa bitcoin och andra kryptovalutor inklusive börser och traditionella mäklare. Det finns många val när de ska välja en Bitcoin-börs i USA, och användare kan välja mellan plattformar i sitt hemland eller någon annanstans i världen.

Kryptovalutabörser som Myntbas och några traditionella mäklare som Robinhood kan locka dig att investera i Bitcoin. Hantera din Bitcoin-plånbok med den bitcoinbörs du väljer,

Stegen är enkla:

  • Bestäm hur mycket bitcoin du vill köpa.
  • Om du använder en plattform som Coinbase eller PayPal kan du ange önskat dollarbelopp, handla bitcoin, köpa till aktuell växelkurs och ta ut eventuella avgifter.

De exakta stegen du behöver följa beror på betalningsmetoden och plattformen du väljer, så läs vidare för att lära dig mer om de olika sätten att köpa Bitcoin. När du har valt en kryptovalutamäklare eller -börs kan du logga in och öppna ett konto. Efter att ha skapat ett konto kan användare göra en begäran om att köpa eller sälja Bitcoin, som innehåller information om betalningsmetoder och priser.

Rläs mer: Går den amerikanska ekonomin verkligen över till kryptovaluta?

Många börser som stöder Bitcoin stöder även andra digitala kryptovalutor. Mäklare erbjuder användarvänliga plattformar som gör att du kan köpa Bitcoin med välbekanta betalningsmetoder som kreditkort och banköverföringar. Med de flesta börser och mäklare kan du också köpa bråkdelar av en kryptovaluta, vilket gör att du kan köpa en bråkdel av priset på en token som Bitcoin eller Ethereum, vilket kan kosta tusentals.

De tar ut högre avgifter för att köpa och sälja kryptovalutor och erbjuder färre mynt än bara Bitcoin, så att jämföra priset du skulle betala på en traditionell börs är värt det. Bitcoin-köpare måste också komma ihåg att vissa börser kräver att de har sina egna plånböcker innan de kan köpa Bitcoin.

Innan du köper Bitcoin behöver du en digital plånbok, personliga identifieringsdokument, en säker internetanslutning, en kryptovaluta och någon form av betalning. Det enklaste och snabbaste sättet att komma igång är att välja en börs som erbjuder säker Bitcoin-lagring. När du väl har ett konto på en börs måste du kunna köpa bitcoin och andra kryptovalutor, men det finns andra steg du bör överväga för ökad säkerhet.

Om inget av de börshandlade mäklarhusen i USA som låter dig köpa Litecoin eller andra kryptovalutor till en bra växelkurs passar dina behov bör du först prova en av dem. Du kan jämföra aktuella priser och avgifter för att undvika att betala för mycket. Bitcoin-börser skiljer sig åt i de metoder de accepterar vid köp, så en grundlig undersökning av mäklare är avgörande för att hitta högkvalitativa BTC-säljare.

Till exempel…

Tvillingarna Köp online på Tvillingarnaär en New York-baserad bitcoinbörs tillgänglig för invånare i USA, Storbritannien, Kanada, Hongkong, Japan, Singapore och Sydkorea.

Swan Bitcoin Köp på Swans säkra sajt Swan Bitcoin är en bitcoinbörs med en genomsnittlig dollarkostnad, där användare kan ställa in återkommande bitcoinköp som dras ut varje månad eller vecka till deras bankkonto eller kreditkort.

När du väl har valt utbyte och relaterade betalningsalternativ på dessa plattformar kan du köpa bitcoin och andra kryptovalutor. De har också ett hänvisningsprogram där användare kan vinna och Coinbase erbjuder en anständig volym bitcoin när du köper eller säljer mynt på börsen för $100.

Du kan gå till en handelsplattform för kryptovaluta för att växla dina amerikanska dollar mot Bitcoin och andra digitala valutor. På Coinbase kan du köpa Bitcoin, Ethereum, Litecoin och över 30 andra mynt och tokens.

För nybörjare är att använda ditt Venmo- eller Cash-appkonto för att köpa Bitcoin det mest tillgängliga alternativet, men börser som Coinbase och Gemini gör det också möjligt för dig att göra det, och här kan du lära dig mer om att investera i kryptovalutor. Om du inte gillar leverantören eller utbytespartnern, eller om du vill flytta kryptovalutan till en säkrare plats, kan du överföra den till en annan börs eller en separat varm eller kall plånbok.