what is Peer to Peer Network

Vad är Peer to Peer Network? Expertförklaring 2 Easy Way

vad är Peer to Peer Network

Peer to Peer nätverk är en mycket vanlig sak i många år. Många organisationer använder detta system i många år för att det ska vara bekvämt att driva sina organisationer. Så läs för att veta vad är Peer to Peer Network?

I den moderna tidsåldern av peer to peer har definitionen ändrats. Dessutom är det att utöka användningen dramatiskt. Personliga datorer kopplade ihop varandra.

Där användaren kan överföra sina filer och data privat. Detta system hjälper dig att göra din data privat och anonym.

Så här går vi med detaljerna om peer-to-peer-nätverk i den moderna världen.

1080-talet använder först denna typ av process för att använda i affärsplattformarna.

Vad är Peer to Peer Network?

Peer-to-peer-nätverk avser mer än två datorer, där de har tillgång till filer och enheter utan någon separat serverdator.

Peer to Peer-nätverk

Men efter skapandet av Blockchain- och Blockchain-teknologier har peer-to-peer-nätverket ändå ändrat sin definition.

Nu, för att handla online med kryptovalutor, som Bitcoin, Altcoin, Ethereum eller andra kryptor, kommer folk till ett ställe. Som ett resultat ansluter många datorer över hela världen till ett ställe. Och den platsen är Blockchain.

I allmänhet, för att göra peer-to-peer-transaktioner, spelar ett peer-to-peer-nätverk en nyckelroll. Utan ett peer-to-peer-nätverk peer to peer är transaktionen inte möjlig.

I kryptovalutans värld kallas detta ibland för decentraliserade nätverk, där du kan göra decentraliserade utbyten.

Som ni vet finns det ingen central server i ett peer-to-peer-nätverk. Denna peer-to-peer-transaktion görs utan någon central server. Därför finns det ingen central server för kryptovalutor. Det finns bara en offentlig reskontra och det är Blockchain.

Vad är en peer-to-peer-transaktion?

Det är verkligen ett väldigt tidigt ämne. Jag ska beskriva här lite. Dessutom kan du läsa allt om det i följande länkar för peer-to-peer-transaktioner.

I allmänhet avser peer-to-peer-transaktioner elektroniska pengaröverföringar från en person till en annan via peer-to-peer-nätverk som använder peer-to-peer-applikationer.

Dessutom måste du veta att, peer to peer (P2P) transaktioner eller betalningar kan skickas via hemdatorer eller mobila enheter som använder eller har tillgång till internet.

Både delar av transaktionen och klient och server. Denna tvådelade är en klient och en annan är server. Bara enskilda maskiner som ger åtkomstbehörighet.

Läs mer om peer-to-peer-transaktioner här.

Vad är peer-to-peer-applikationen?

Peer-to-peer-transaktionen kan göras, peer-to-peer-nätverk ansluter användare till användare. Så, vad är en peer-to-peer (P2P)-applikation? Det är enkelt att veta om du någonsin har märkt det.

Nu kör vi. Uppenbarligen är P2P-applikationen mediet för att använda P2P-betalningar och nätverk. Till exempel- DApps, Metamask, Filecoinetc.

Till exempel om du vill använda en server eller en webbplats online. Då måste du ha tillgång till internet. För det andra måste du ha en webbplats att besöka. Men vad det kräver är en webbläsare. Du kan inte besöka den webbplats du önskar utan en webbläsare.

Slutligen fick vi veta att varje kryptovaluta-plattform körs i ett peer-to-peer-nätverk. Men varje enhet är ansluten av varandra. Därför har den tagit bort tredje parts aktivitet. Användare överför sina pengar direkt i metoden för peer-to-peer-transaktioner. vad är Peer Peer Network?

Därefter är det nu din tid att skapa din plattform eller investera i dessa plattformar. Var säker på att du aldrig behöver någon tredje part för att göra din transaktion. Du är din hjälte här. Du kan göra din egen förändring.

Leave a Comment

Your email address will not be published.