What is GitHub

Vad är GitHub? – Experts Simply Explain 3 Easy Way

Vad är GitHub

Kan du visa mig en utvecklare som inte känner till GitHub? Det är verkligen en tuff fråga. Du kanske aldrig hittar en professionell utvecklare som inte vet om det. Ämnet är Vad är GitHub? Jag ska helt enkelt förklara.

Det skapar en enorm plattform för utvecklaren att lagra och hantera sina koder. Samtidigt kan de spåra och kontrollera ändringar i sin kod.

Så låt oss se en fågelvy över denna kodtunga webbplats.

Vad är egentligen GitHub?

GitHub är en webbplats som använder Git som tillhandahåller en värdtjänst för versionskontroll. I allmänhet används det för datorkod. Det är en av världens största källkodsvärdwebbplatser.

Den erbjuder källkodshanteringsfunktioner för Git och all distribuerad versionskontroll samt lägger till sina egna funktioner.

Viktigt är att du behöver känna till två sammankopplade principer för att förstå exakt vad GitHub är. Och de är:

Vissa program med öppen källkod, som Ethereum, Metamask, Blockchain, och annan programvara finns också här. Eftersom det fungerar som en mjukvaruleverantör med öppen källkod. Det spelar en stor roll som en mjukvaruutvecklingsindustri, de flesta av Blockchain och andra kryptovalutautvecklare behöver GitHub för utveckling.

Hur använder man GitHub?

 • Bli Medlem: Först, registrera dig från framsidan av webbplatsen. Det är den enklaste delen. Det är bara att ställa in ditt konto. Skapa ditt första arkiv senare.
 • Installera Git: För det andra, som vi har diskuterat en versionskontrollapplikation, som är känd som git. Du måste göra det för att hantera koden du skriver.
 • Ställ in Git: För det tredje, ta dig till kommandoraden. Processen för OS X är hårddisk ⇾ Program ⇾ Utilities ⇾ Terminal. Å andra sidan, på Windows, berätta för git ditt namn så här när du är redo: git config –global användare. namn “Ditt namn här”.
 • Skapa ditt första förråd: Faktiskt, nu har du kommit så långt för att använda GitHub. Nu ska du göra ditt första arkiv. Klicka på knappen “Nytt arkiv” i det övre högra hörnet på din kontosida.
 • Gör ditt första åtagande: Slutligen förbinder du dina filer när du skickar dem till GitHub.

Dessutom kan du använda GitHub på Kinsta, WordPress och många andra sätt.

Fördelar med att använda GitHub

 • Att bidra till dina projekt med öppen källkod gör det enkelt
 • Du kan göra det lättare att få utmärkt dokumentation
 • Det fungerar som din profil för din arbetserfarenhet och kvalitet för framtida rekrytering
 • För att skriva formaterade dokument låter Markdown dig använda en enkel textredigerare
 • GitHub är ett arkiv. Det gör att ditt arbete kan vara närvarande inför allmänheten
 • Spåra ändringar i din kod i olika versioner
 • Den kan integreras med Amazon och Google Cloud samt vanliga plattformar

Om du arbetar för någon kryptovaluta, som Bitcoin, Altcoin, Ethereum eller något annat kryptovalutrelaterat programvaruutvecklingsprojekt, kan du få hjälp med GitHub och hjälpa andra på den plattformen.

Så det roliga börjar här. Du kan bli kul om du vill bidra till den här webbplatsen för att utveckla programvara med öppen källkod.

Det är inte tokigt, kompis. Alla resurser finns tillgängliga här. Så varför deltar du inte för att ha kul. Om du verkligen är en expert, bidra här. Om inte, kan du få hjälp.

Vad är GitHub? Och hur fungerar det?

Så gör ditt eget roligt nu! Vad är GitHub

Ta reda på våra fler artiklar som guidar dig till din destination:

Hur tjänar man pengar på kryptovaluta?

Bitcoin Pris teknisk analys Långsam och stadig återhämtning

Hur öppnar och säkrar jag Blockchain Wallet?

Leave a Comment

Your email address will not be published.