NFT-testning utförs av Twitter för kontobilder

NFT-testning utförs av Twitter för kontobilder

NFT-funktionen testas av det sociala nätverket Twitter, som är designat för bilder av användarprofiler. Även om den här funktionen är tillgänglig för ägare av “äpplen”.

Företaget berättade om testningen på Twitterkontot Blue. För att de nya funktionerna ska bli tillgängliga måste användaren prenumerera, vilket kostar $2,99. Genom att ansluta en kompatibel plånbok får användaren tillgång till en samlartoken, som han kommer att använda för sin profilbild.

För att aktivera den här funktionen finns stöd för plånböcker som Rainbow, Coinbase Wallet, Ledger Live, Trust, MetaMask och Argent. För att göra bilden med NFT annorlunda än de vanliga runda avatarerna kommer den att vara i en hexagon.

BÄSTA 10 Bitcoin Mining Software & Apps för varje Crypto Miner år 2021

Enligt utvecklarna, efter att ha installerat NFT-bilden, kommer användaren att få en koppling till sitt Twitter-konto och den anslutna kryptovalutaadressen. Detta innebär att kontot kommer att kunna interagera med för närvarande tillgängliga eller tidigare transaktioner med kryptovaluta och tillgångar, som inkluderar andra NFT:er i plånboken. Tillgång till data i offentliga blockkedjor är öppen för alla.

Det finns inget mål i Twitters avsikter att få tillgång till användarens plånbok eller ta ut sina pengar. Samtidigt, som med alla andra funktioner relaterade till ekonomi, måste du komma ihåg om bedragare. På bedrägligt sätt kan de försöka få tillgång till användarens tillgångar.

Nyheten om NFT-bilder på användarnas avatarer dök upp redan i september 2021. Dessutom har Twitter en funktion för att stödja bitcoin-betalningar, som utförs via Lightning Network, så att användarna får “gratuity”.