Konvertera BTC till USD: Vilka är dina alternativ?

Nuförtiden kommer människor på mer kreativa sätt att tjäna pengar. Det digitala utrymmet har tillåtit en mängd olika alternativ för att tjäna pengar som e-handel, valutahandel och handel med kryptovalutor. Det finns många genomförbara alternativ men dessa digitala valutor har gjort vågor på den globala marknaden.

När det kommer till att investera i tillgångar har många experter uttryckt sin åsikt om huruvida kryptovaluta är värt hypen. Men efter år av problem och olika debatter om dess funktioner har många institutioner redan accepterat krypto som en betalningsform, särskilt Bitcoin, som lanserades först 2008. Det digitala valutalandskapet har inte varit detsamma sedan dess.

Om du har handlat Bitcoin ett tag, här är några sätt på hur du kan konvertera dem till amerikanska dollar:

 1. Använd kryptovalutabörser

handel

Kryptovalutabörser anses vara några av de mest pålitliga sätten att handla Bitcoin till USD. Utbyten som Handel för handel är plattformar där investerare kan växla en typ av kryptovaluta till en annan. Det kan dock också användas för att handla Bitcoin till en traditionell valuta som japanska yens, brittiska pund eller euro.

Kom dock ihåg att om du har andra altcoins än Bitcoin, var redo för begränsade alternativ eftersom de flesta kryptovalutautbytesplattformar har få val att välja mellan. Eftersom Bitcoin är den primära valutan för digital handel, kan det vara gott att handla alla dina alternativa valuta eller altcoins till Bitcoin eller BTC först och sedan handla dem mot fiat-valutor som amerikanska dollar.

 1. Peer-to-Peer eller P2P-utbyten

coinffeine-lanserar-technical-preview-peer-peer.original

Peer-to-Peer-utbyte i virtuellt erbjuder ett decentraliserat alternativ för att växla Bitcoin till dollar. Om du letar efter ett anonymt sätt att tjäna pengar, så låter dessa byten dig fysiskt få pengar från livskraftiga köpare. Det är snabbt, enkelt och effektivt.

Här är en översikt över hur P2P fungerar:

 • Först måste båda parter publicera sina erbjudanden innan de bestämmer sig för ett acceptabelt pris.
 • Därefter kan de fortsätta transaktionen online eller offline.
 1. Använd Bitcoin-uttagsautomater

Skärmbild-2015-02-18-kl-15.13.45

En av de mest lättillgängliga och användarvänliga plattformarna, Bitcoin automatiserade kassaautomater eller bankomater, kombinera funktionerna hos traditionella bankomater med möjligheten att handla Bitcoin från din plånbok till fysiska kontanter. Vissa av dessa plattformar kan innehålla två eller flera olika typer av valuta.

 1. Köpa och använda ett kontantkort

MasterCard Standard förbetalt betalkort

Investerare som letar efter snabba sätt att få dollar kan också köpa ett förbetalt kort som vanligtvis utfärdas av olika stora kortbolag. Dessa kort beror på din plats och tillgängliga finansiella institutioner.

De flesta av dessa kort fungerar genom följande:

 • Laddar kortet först med Bitcoin
 • Söker efter bankens närmaste plattform för att konvertera dem till kontanter

Om du är osäker på vilka plattformar som finns, kontakta ditt närmaste stora kortföretag idag.

 1. Använd utlåningsplattformar för kryptovaluta

lavenir-täcke

I kryptovaluta-utlåningsplattformar kan din mängd Bitcoin användas som en form av säkerhet som kan växlas till den valuta du väljer. Men om du bestämmer dig för att göra detta, kom ihåg att visa upp en form av identitet för långivaren, samt att läsa det finstilta om hur du tänker betala tillbaka ditt lån.

Detta är en riskabel väg eftersom Bitcoin ökar och minskar i värde så att du kanske måste betala mer än du lånas ut i det långa loppet.

 1. Handel över disk

OTC-handelsplattformar är tillgängliga för Bitcoin-miljonärer som har en enorm mängd Bitcoin på sitt konto. Dessa plattformar är särskilt användbara eftersom valutakurserna inte påverkas och investerare kan undvika glidning som kan leda till förluster. De är öppna för en mängd alternativa valutor.

Nackdelen är att plattformen inte görs tillgänglig för allmänheten och får endast användas av personer som har uppfyllt miljonärsstandarden.

 1. Investera i en annan digital plånbok

mynt-enhet-vitbg

Digitala plånböcker är fantastiska investeringar att ha, särskilt när du har att göra med onlineköp. Digitala plånböcker fungerar i allmänhet genom att en person kan göra olika transaktioner online. Många av dem rymmer många kryptovalutor som Bitcoin och Ripple som du sedan kan konvertera till dollar, såväl som andra valutatyper.

 1. Använd säkring

1280-94487906-finanssäkring-valuta

Även om Bitcoin har stabiliserats under åren, finns det fortfarande tillfällen där priserna plötsligt kan röra sig upp och ner vilket kan leda till många förluster. För att undvika att förlora en del av sitt värde kan investerare behöva använda sig av säkring genom att köpa en annan investering som minskar risken för förluster som kan härröra från Bitcoins volatilitet.

Ett exempel är Coinupid som låser myntets värde och köper din Bitcoin till dess motsvarande växelkurs.

 1. Handla med Bitcoin

bitcoin-timeline-poster-superJumbo

Med tanke på att det finns olika institutioner och butiker som accepterar Bitcoin som en betalningsform nu. Denna metod är otroligt användbar om du vill växla ditt mynt till amerikanska dollar. Köp bara nämnda föremål och fråga om de kan konverteras till amerikanska dollar.

Detta kanske inte fungerar med många återförsäljare, men det finns några som kan vara villiga att konvertera Bitcoin till dollar för att få en bit av kryptovalutapajen.

 1. Sälj Bitcoin

shutterstock_1050178187

Sist men inte minst, ett säkert sätt att konvertera din samling av Bitcoins till amerikanska dollar är att helt enkelt sälja dem till ett angenämt pris. Medan standardekvivalensen för en enskild Bitcoin nu är runt 3 380,36 USD, kan man också kombinera denna teknik med andra plattformar som nämnts tidigare för att ha ett bredare utbud av alternativ.

Slutsats

Med alla tillgängliga konverteringsalternativ är det bara en tidsfråga tills andra former av kryptomynt kommer att få samma behandling som Bitcoin. Även om det kan ta lite tid för det att vara möjligt, kommer investerare som fortfarande handlar med Bitcoin idag att vara glada över att veta att deras investering var allt värt det. För att hålla koll på kryptovalutamarknaden, se till att åtminstone spara några Bitcoin-bitar bakom dig och motstå frestelsen att byta dem mot kontanter, allt på en gång.