Hur tjänar man bitcoin?  - DiamCircle

Hur tjänar man bitcoin? – DiamCircle

Har du någonsin undrat hur du kan förvärva, tjäna eller äga bitcoin i denna avancerade kryptoålder? Tja, leta inte längre. Här är den perfekta guiden för att hjälpa dig hur du kommer igång med att tjäna bitcoin.

Bitcoin har skapat enorma avkastningar sedan den startade sin handel 2010. BTC har haft sina negativa eller låga tider, men det allmänna mönstret har varit mycket hausse. Grafen nedan visar marknadsvärdet för Bitcoin från 2013 till augusti 2021.

Bitcoin marknadsvärde

Bildkälla: Statista 2021 (Marknadsvärde för Bitcoin från april 2013 till 15 augusti 2021 – i miljarder amerikanska dollar)

Bitcoin har fått stor uppmärksamhet och mycket framträdande plats som en investeringsresurs eller en tillgång. Detta kan ses från de olika BTC-institutionella bidragen som planeras av nyckelaktörer i branschen som Bakkt och Fidelity, för att inkludera Wall Street-marknadsmedlemmar.

BTC har gått igenom olika marknadscykler för att uppnå den marknadsvärdering som den har just nu. Därefter kanske det inte är ekonomiskt möjligt för många handlare att köpa mycket Bitcoin. Hur som helst skulle köpa delar av BTC kräva att man betalar av en ansenlig summa pengar.

Med tanke på detta, här är en sammanfattning av alternativa tillvägagångssätt för att producera automatiserade intäkter genom att skaffa gratis BTC inte långt före den tredje Bitcoin-halveringen i maj 2020.

Expertöversikten

  • Jobba för Bitcoin
  • Tjäna Satoshis och förvärva BTC
  • Handla och tjäna BTC cashback
  • Affiliate-program

Jobbar för Bitcoin

Att arbeta i utbyte mot BTC är den enklaste och mest realistiska metoden för att tjäna bitcoin.

Oavsett om du är utvecklare, designer, skribent, översättare, redaktör, journalist, frilansare, ingenjör, arkitekt, kan du börja arbeta för Bitcoin just nu.

Olika plattformar och sajter erbjuder dig bitcoin i utbyte mot din tjänst.

För att nämna några:

Kryptogrind
Jobs4Bitcoins
Koinalitet
Crypto.jobs
Jobb i kryptovaluta
Krypteringsjobblista
bitWAGE
Angel.Co

Tjäna Satoshis och förvärva Bitcoin

Varje bitcoin (BTC) är distinkt upp till 8 decimaler så att varje BTC kan delas upp i 100 000 000 enheter. Varje enhet av bitcoin, eller 0,00000001 BTC, är känd som en satoshi, dvs den minsta enheten av bitcoin.

En av metoderna för att tjäna bitcoin är att samla en massa Satoshis genom att byta altcoins/alla digitala valutor utom BTC, och sedan konvertera dem till bitcoin.

Varje utbytespar är format som ALTxBTC, inte ALTxUSD.

När du köper och säljer ett altcoin in sats (Satoshis), om du har en chans att du säljer när det är uppe i USD men inte sats, kommer du oavsiktligt att byta bort din bitcoin. Du bör ta reda på hur du byter jämförande med bitcoin, eftersom att samla satoshis är det bästa sättet att vinna det här spelet. Nyckeln är att värdera bitcoin exklusivt och inte i förhållande till USD.

Till exempel

Start: 100k sats värderas till $5. Altcoin är värt 100k sats. Du köper 1 altcoin för 100k sats.

Situation #1: 100 000 satsar är för närvarande värda $4. En altcoin är för närvarande värd 100k sats.

Altcoinet har minskat med 20 % i USD men du har fortfarande kvar något liknande i satoshi-värde. Detta innebär att du är lika värd som Bitcoin och är acceptabel!

Situation #2: 100k sats är för närvarande värt $6. En altcoin är för närvarande värd 100k sats.

Du har gått upp 20 % i USD, dock inte Satoshi. Detta innebär att du har lika mycket värde som Bitcoin och är återigen acceptabelt!

Situation #3: 100k sats är för närvarande värt $5. En altcoin är för närvarande värd 120k sats.

Du är upp 20 % i Satoshi, men motsvarande i USD vilket är bättre!

Eftersom värdet av BTC är högre än USD, byt konsekvent Bitcoin eller Satoshi, och du tjänar fler fördelar.

Denna modell innehåller problem med att värdera kryptoresurser i USD. #3, du skulle förstå dina Satoshi-vinster genom att byta till BTC. #1& #2 det finns inga förändringar att göra eftersom dina satsningar är något väldigt liknande. Men #2, individer som byter USD-värde kan göra ett utbyte och se ett tillägg i USD, men med Bitcoin-värde; de har varken bokfört en förmån eller förlust. För individer som byter är USD ett incitament för #2, och #3 är verkligen något liknande, trots att alt går från $5 till $6 i USD.

Det som spelar roll är att i #3 överträffar alt BTC-utvecklingen, vilket är resultatet vi söker efter, medan det i #2 helt enkelt är en takt som motsvarar BTC. #2 är inte ett utbyte som ska göras. #3 är det enda utbytet som ska göras.

Handla och tjäna BTC Cashbacks

Ebates, ett välkänt Google Chrome-tillägg, erbjuder sina kunder cashback för sina köp från olika webbplatser. De har ett nära samarbete med alla stora online-återförsäljare, inklusive allt från Best Buy till Groupon till Nike. När du installerar tillägget och skapar ett konto kommer Ebates att meddela dig om det finns några pågående rabatter tillgängliga när du surfar på en återförsäljares webbplats. Med ett enda klick kan du initiera rabatterna. I slutet av varje kvartal får du en check från Ebates med ditt cashback-saldo. Det är så enkelt.

Inom krypto erbjuder ett företag som heter Lolli liknande tjänster. Gör köp på webbplatser som Macy’s, Sephora, CVS eller någon av de över 500 partnerbutikerna och få cashback i Bitcoin. Varje butik har ett alternativt incitamentsbelopp. Några få erbjudanden är så mycket som 9% pengarna tillbaka. Andra kommer att erbjuda ett fast mått på BTC. Detta är ett exceptionellt enkelt sätt att skaffa gratis Bitcoin samtidigt som du gör dina vanliga köp.

Andra liknande plattformar är:

Foldapp (stöder Airbnb)
Pei
Cryptocom (Erbjuder ett Crypto-betalkort med cashback-höjdpunkter)

Affiliate-program

Vissa organisationer kommer att betala dig (i Bitcoin eller fiat) med chansen att du välkomnar betalande kunder till deras stiftelse. Denna marknadsföringsmetod, kallad “affiliate marketing”, har funnits ett bra tag och tillåter användare att skapa en extra intäktskälla.

Företag ger olika strukturer till sina affiliateprogram. Med många online-företagsvarumärken kan du få en taxa på din hänvisade kunds totala orderbelopp. För andra personer kan du få en fast avgift för varje individ som söker hjälp med att använda din kampanjkod.

Knappt några hänvisningsprogram som erbjuds av etablerade Bitcoin- och kryptoutbytesorganisationer är värda att titta på.

Binance affiliateprogram

Binance stoltserar med att hålla fast vid världens mest aktivt utbytta affärer. Det är en av företagets mest pålitliga kryptoutbytesplattformar och uppdaterar konsekvent sina tjänster för att erbjuda kunderna nya handelsmöjligheter. Binance-hänvisningssidan indikerar att en del av toppreferenserna har gjort provisioner på 115 – 186 BTC.

Hur fungerar Binance Affiliate Program?

Steg 1: Registrera dig för en Binance Affiliate

Skicka in din ansökan genom att fylla i ett formulär. Deras team bedömer din ansökan och kommer fram till om den är bra att godkänna eller inte, utifrån vissa kriterier.

Steg 2: Skapa och dela dina hänvisningslänkar

Skapa, hantera och hantera dina hänvisningslänkar från ditt Binance-konto. Du kan spåra resultatet för varje hänvisningslänk du delar. Dessa kan ändras för varje kanal och för olika rabatter som du kanske vill dela med din community.

Steg 3: Luta dig tillbaka och tjäna provision

När någon registrerar sig eller registrerar ett konto på Binance med din hänvisningslänk. Du kan få upp till hälften av provisionen varje gång de genomför ett utbyte.

Coinbase affiliateprogram

Coinbase är en av de mest etablerade och mest anmärkningsvärda kryptoutbytesplattformarna. Coinbase kommer att betala dig $10 för varje kund som registrerar sig och sätter in minst $100. Du får dessutom hälften av dina domares utbytesavgifter för de första tre månaderna

Steg 1: Bli en affiliate

När du registrerar dig och din ansökan har godkänts får du tillgång till reklamtillgångar och Coinbases spårningsprogram.

Steg 2: Marknadsför Coinbase

Länka till Coinbase i artiklar, producera innehåll eller placera annonser på din webbplats.

Steg 3: Tjäna provision

När nya kunder går med i Coinbase genom dina annonser eller kampanjer, får du en provision.

Changelly Affiliate Program

Changelly är en mer känd kryptohandel som ger ett otroligt affiliateprogram. Programmet ger dig en halv inkomstandel på varje utbyte.

Steg 1: Gå med i programmet.

När du följer affiliateprogrammet får du en referenslänk som innehåller ditt referens-ID.

Steg 2: Marknadsför en hänvisningslänk.

Dela och marknadsföra din hänvisningslänk på olika kanaler.

Steg 3: Tjäna provision.

När en ny kund ansluter sig till Changelly och handlar krypto börjar du tjäna en provision. Halv inkomstandelsmodellen fungerar i 90 dagar sedan din remiss registrerades.

Lokala Bitcoins affiliate-program

Localbitcoins.com är en handel med Bitcoin över disk (OTC) där användare kan byta BTC mot fiat-kontanter direkt. 20% av användarens bytesavgift på varje utbyte (byteskostnad är 1% av den absoluta bytessumman), alltså i princip 0,20% av varje byte.

Provision tjänas in mer än 90 dagar från användarens registreringsdatum. Utbetalningar skickas automatiskt (varje dag) till din Bitcoin-adress och ackumuleras på ditt LocalBitcoins-konto. Det finns ingen gräns för värdet på utbetalningen.

Paxful affiliateprogram

Paxful är en peer-to-peer-marknadsplats för att köpa och sälja Bitcoins (som LocalBitcoins). Dess program erbjuder hälften av alla provisioner som betalas till Paxful av dina direkta affiliates och 10 % från dina affiliates. Du kan tjäna provision så länge som 1 år. Utbetalning påbörjas på en delad sekund utan basinkomst för utbetalning.

BitMEX affiliateprogram

BitMEX är Bitcoin-derivatutbyte som erbjuder en marginalutbytestjänst för erfarna, skickliga BTC-handlare. Den erbjuder upp till 20 % i provision. Provisionsmodellen är ett livstidsprogram. Utbetalningar behandlas omedelbart utan basinkomst för utbetalning.

TREZOR affiliateprogram

TREZOR är en hårdvaruplånbok som tillåter dig att säkert lagra dina Bitcoins offline. Organisationen erbjuder en provision på 12–15 % från varje affär. Det kan mycket väl tjänas in en gång per försäljning. Återkommande utbetalningar är månad till månad med en grundinkomst på 0,1 BTC per utbetalning.

Ledger Wallet affiliate-program

Ledger är en annan hårdvaruplånbok som tillåter dig att säkert lagra dina Bitcoins offline. Den har en mängd olika provisionsmodeller tillgängliga. Den mest betydande är 10 % av nettoförsäljningssumman (exklusive moms och frakt). Provisionen kan tjänas in en gång per affär. Återkommande utbetalningar är månad till månad med minsta intjäning på 0,1 BTC per utbetalning.

eToro Partners Program

eToro är ett uppfinningsrikt bytessteg där du kan byta aktier, kryptovalutor, ETF:er, valutor, index och råvaror. Den erbjuder en provision för varje affär med $200-$400 som en utbetalning (beroende på hänvisningsland). Provisionen kan tjänas in en gång per affär. Utbetalningsfrekvensen är när som helst (om du är en handlare), i alla fall inom 15 dagar från månadens slut. Minsta vinst för utbetalning är 3 Ftd.

Att avveckla det

Med denna grundliga lista över passiva och semi-passiva Bitcoin- och kryptoinkomstkällor, är det beroende av diskretion vilka val som blir bäst för dig. De allra flesta startar vanligtvis flera dessa och ökar efteråt.

Så gå, skaffa några Bitcoins och njut av dina inkomster!

Leave a Comment

Your email address will not be published.