Gruvutrustningen kommer nu att säljas av Luxor

Gruvutrustningen kommer nu att säljas av Luxor

Luxor gruvbolag från Amerika har beslutat att utöka sina affärsmöjligheter. Nu har den en tjänst för försäljning av gruvutrustning. En del av denna plan är att lansera hashratederivat.

Luxors egen ASIC Trading Desk-plattform tillåter användare att både sälja gruvutrustning och köpa den. Vi talar inte bara om ny teknik, utan också använd. Det kommer också att vara möjligt att hitta olika delar och element till utrustning, samt grafikkort på handelsplattformen. En tjänst för publicering av terminsordrar relaterade till leverans av utrustning kommer också att finnas tillgänglig.

Priserna på utrustning är inte konstanta, de ändras då och då. Och så att gruvarbetare kunde köpa utrustning till lojala priser, och deras egen marknadsplats öppnades.

Custom Resolution Utility (CRU) | gratis nedladdning | Senaste versionen

Enligt Lauren Lin, Luxors operativa chef, har företaget utvecklat en process som avsevärt förenklar inköp av gruvutrustning. Innan dess köpte Luxor, överförde och installerade sedan tiotusentals enheter som behövs för underhåll av gruvutrustning. Han tillade att på den skapade plattformen kommer gruvarbetare och investerare att kunna ta emot ett hashrate och ett derivat, som är i samband med hashratet för Bitcoin-nätverket.

Under 2022 planerar Luxor också att lansera finansiella derivatinstrument baserade på utrustningens hashrate.

Som ni vet nämnde företrädare för företaget i oktober 2021 förbudet mot handel med kryptovalutor i Kina. Detta problem var dock övervunnet. Därför förväntas bara ökningen av Bitcoin-hashratet i framtiden. Antagandena var inte förgäves, och redan den 11 januari 2022 nådde det globala hashratet cirka 200 Eh/s.