Från ett sarkastiskt memmynt till dogecointothemoon: DogeCoin-fenomenet

Från ett sarkastiskt memmynt till dogecointothemoon: DogeCoin-fenomenet

Användare har nästan hänvisat till Dogecoin (DOGE) som ett “sarkastiskt memmynt”, och det finns en trend i DOGE:s flyktiga pump och prissänkning. Användare uppmuntras att köpa myntet och förvänta sig att det kommer att stiga till ett beräknat värde på $1 per DOGE.

Experter förutspår att Dogecoin-priset förväntas överstiga $0,5 i slutet av 2021 och fortsätta en uppåtgående trend fram till 2023. Enligt CryptoNewz prognosdatai slutet av 2023 skulle DOGE kunna passera 1,4 USD och kan stå på 1,74 USD 2024. Det finns dock både möjligheter till uppåtgående och nedåtgående trender här när det gäller DOGE-myntpriser.

Fler tjurar som Dogecoin förväntas ansluta sig till tåget, pressa upp priserna och testa motståndszonen i slutet av året.

Dogecoins prisdiagram liknar andra äldre och tidiga kryptovalutor som fanns före 2017; när kryptovalutbubblan blåstes upp steg Bitcoin nästan till 20 000 dollar och björnmarknaden steg.

Förra året markerade Dogecoins prisprognoser och Dogecoins prisåtgärder en drastisk förändring i det totala kryptomarknadsvärdet. Den entusiastiska uppmärksamheten som priset på “Dogecoin” (DOGE) väckte berodde i första hand på dess förändringar. I den senaste Dogecoin-prognosen nådde priset en ny topp i ett kraftigt rally.

När sagan om prisprognoser når sin spets har priset på Dogecoin (DOGE) skjutit i höjden och nått ett börsvärde på cirka 54 miljarder dollar. Inte konstigt att Dogecoins, precis som alla kryptovalutor, är sårbara för höga och låga marknadsvärden och prisfluktuationer. DOGE:s tekniska analys och förutsägelser är flyktiga, så du måste övervaka din investering noggrant.

För att vara rättvis kan Dogecoins framtida historia vara en storm av stormar på kryptovalutamarknader och -börser. Ödet för Robinhood, den mest föraktade handelsplattformen för aktier och kryptovalutor, är knutet till Dogecoin.

Hånat som ett skämt av många experter utan någon verklig väg till stabilt värde och försvarad av dess legioner av privata investerare och fans, har Dogecoin genomgått ett berg-och-dalbanamönster av massiva prisstegringar och svindlande fall under de senaste månaderna. Jenny Ta, grundare av kryptohandelsplattformen CoinDesk, hävdar dock att DOGEs börsvärde kan nå 1 biljon dollar, vilket tyder på att det så småningom kan handla mellan 7 och 8 dollar. Trots dessa positiva tecken för Dogecoin är risken för sina köpare fortsatt hög.

Den bredare kryptovalutamarknaden är fortfarande volatil och det finns utbredda åsikter på båda sidor om det faktiska värdet av sådana tillgångar. Solida och oförutsägbara kursrörelser innebär att långsiktiga investeringar bör väljas från en portfölj av traditionella aktier som är mer benägna att ge bättre avkastning för många investerare baserat på vanliga analytiska synpunkter.

Dallas Mavericks ägare Mark Cuban sa att kryptovalutor som Bitcoin och Dogecoin utvecklas i realtid när de blir vanligare i vardagssamhället. Kryptovalutor förändras från teoretiska till något praktiskt. Krypto-implementationer utvecklas i realtid från potentiella till faktiska fördelar för många användare, sa han i en tweet.

Den mem-baserade Dogecoin upplevde en prisexplosion i januari efter att handelsrestriktioner infördes på så kallade meme-aktier som kom in i de tio bästa kryptovalutorna, tack vare stödet från Elon Musk och andra framstående investerare och influencers. De senaste dagarna har kryptovalutan stigit till rekordhöjder sedan memet som delades av Elon Musk delades brett.

Ett anmärkningsvärt drag för kryptovalutor

2014 var ett bra år inte bara för Dogecoin, utan också för framväxande kryptovalutor på kryptomarknaderna som Neo, Stellar och Monero, då handlare riktade sin uppmärksamhet mot nya kryptovalutor. Konsumenter köpte mynt som personliga betalningar och kapitaliseringen av gamla mynt ökade.

Under de första månaderna av 2021 verkade skämtet vända, men bara när det vände sig till kryptovaluta-memet. Dogecoin, som Elon Musk aldrig slutade twittra om, nådde en rekordnivå i mitten av april och överträffade 10-procentstrecket för första gången. #dogetothemoon

Dessa demonstrationer har lett till enstaka utbrott som har lett till en halvironisk rörelse som involverar tusentals köpare och tiotusentals av Elon Musks onlineaffischer.

Förutom Elon Musk finns det kryptovalutaentusiaster och memeälskare. Vi bör behandla Dogecoin och Doge kryptovalutor med respekt eftersom de är perfekta exempel på vad som kan uppnås när en kryptovaluta åtnjuter starkt stöd från samhället. Kryptovalutan Dogecoin (DOGE), född som ett internetmeme, visade att ett enkelt skämt kunde öka i värde och nå ett börsvärde på mer än 300 miljoner dollar.

Lanserades av mjukvaruutvecklarna Billy Markus och Jackson Palmer som en satir över Bitcoins ökande popularitet som krypto 2013, det är i huvudsak en Bitcoin-klon med en söt hundmememaskot. Även om det inte har någon verklig fördel utöver de som använder det för att ge små tips på sociala medier, har det utvecklat en växande fanskara och höjt priset på Dogecoin från mindre än en cent för några månader sedan till ett överraskande antal idag, vilket gör det en av de bästa leverantörerna av kryptovaluta baserat på börsvärde.

Leave a Comment

Your email address will not be published.