Dogecoin flyttar till Proof of Stake med hjälp av grundaren av Ethereum.

Dogecoin flyttar till Proof of Stake med hjälp av grundaren av Ethereum.

Vitalik Buterin gjorde följande uttalande: nästan alla de största kryptovalutorna har sina egna effektiva planer som tillåter byte till POS-mekanik (consensus Proof of Stake). De bekräftade sitt eget deltagande i denna process av interaktion med Dogecoin-valutan.

Uttalandet om den pågående överföringen av Dogecoin till Proof of Stake gjordes av Buterin i den senaste upplagan av UpOnly. I podden sades det att Vitalik är rådgivare till Dogecoin Foundation. Tillsammans med honom utförs denna roll av B. Marcus, grundaren av DOGE och J. Birchall är en advokat och finansiär vars tjänster nu används av VD:n för Tesla I. Musk.

I december 2021 gjorde företaget ett uttalande om att arbeta med Community Staking-strukturen, som i framtiden tillåter både de största bidragsgivarna och direkt alla kryptovalutanvändare som hjälper till att utveckla Dogecoin att delta i incitamentsekosystemet. Det sades också i luften att användare kommer att kunna hjälpa ekosystemet genom välgörenhetsaktiviteter.

Krypto-widget för Windows | Ladda ner gratis | Senaste versionen

Man bör komma ihåg att för inte så länge sedan gjorde grundaren av Ethereum ett uttalande om beredskapen för Ethereum version 2.0-valutan med 50 procent. En omfattande överföring till mekaniken för Proof of Stake är planerad att göras före mitten av 2022.

Leave a Comment

Your email address will not be published.