Cardano vänder Ethereum och Solana!  Kommer ADA-priset att nå 2 USD till helgen?

Cardano vänder Ethereum och Solana! Kommer ADA-priset att nå 2 USD till helgen?

Kryptovalutasfären presenterar ofta affärsöverraskningar. Cardano var en stor överraskning den här gången. Återupptagandet av tillväxten efter ett vilotillstånd, vilket återspeglades i indikatorerna för sista kvartalet 2021.

År 2022 började mycket produktivt för Cardano, med nya idéer och utvecklingar. Efter de senaste uppdateringarna har Cardano återvänt till den femte positionen i börsvärdesbetyget, på grund av en ökning av transaktionsvolymen och deras uppnående av maximala värden. Lanseringen av det nya Sundae Swap- och ISO-nätverket uppmärksammade också Cardano.

Cardano kom ut på olika plattformar ganska sent på grund av att Ethereum förmörkades vid den tiden. Protokollets minnesvärda prestation var ett stort antal transaktioner på en dag. Ethereum rankades tvåa när det gäller transaktioner till ett belopp av 5,59 miljarder dollar. Cardano släpar efter, men det tar också upp en stor volym transaktioner värda 5,31 miljarder dollar.

Gruvdrift med TonGetminer: guide

Se till att ta hänsyn till mottagna belopp per dag. Ethereum under denna tid är $43,90 miljoner, och för Cardano – endast $75,380,88. Uppgifterna är hämtade från forskning av Messari, ett företag som specialiserat sig på analys av kryptohändelser. Ovanligt höga indikatorer kunde återföra Cardano till den femte positionen i listan över stora bokstäver och ersatte Solana.

Cardano, företaget som skapade SundaeSwap DEX, tillkännagav lanseringen av sitt huvudnätverk och ISO torsdagen den 20 januari. Enligt preliminära uppskattningar kommer lanseringen av SundaeSwap i realtid att ge en enorm mängd trafik till nätverket. Cardanos experter påpekar hur Cardano hanterar trafiken effektivt jämfört med sina konkurrenter. Green Blockchain-initiativ med Veritree, tillsammans med Samsungs satsning, har spelat en nyckelroll i den senaste Cardano-förändringen.

Cardanos återkomst var en överraskning för många. Protokollet hoppade till 5:e plats från 7:e på bara en vecka. Graden av decentralisering av Cardano, en utveckling som ligger före andra blockkedjor, en solid grund, miljövänliga aktiviteter och aktiviteter inom olika sektorer. Detta gör den till en idealisk tillgång för högre avkastning på lång sikt.