Bonus Bitcoin-recension – Var du kan få din första Bitcoin 2020

Det har varit en enorm diskussion bland nykomlingar på kryptovalutamarknaden om legitimiteten hos plattformar som lovar att tillhandahålla kryptovalutor som Bitcoin och Dogecoin gratis, i utbyte mot ett litet spel eller enkät eller annan typ av information.

Det är bra för nykomlingarna att tvivla på påståendet eftersom det nästan låter för bra för att vara sant. Men när man tillbringar lite tid bland de olika portalerna inser man att inte alla är ute efter att lura sina användare. Vissa, som diskussionens centrum, Bonus Bitcoin, är exceptionella för nykomlingar att få sin första kryptovaluta, sin första smak av bitcoin.

Kryptokranar är webbplatser eller plattformar som ger dig en liten mängd kryptovalutor i utbyte mot att du tittar på annonser eller utför enkla uppgifter eller spelar spel. Dessa belöningar kan ackumuleras till ett stort belopp och dras ut vid behov. Kryptokranar finns för de flesta altcoins och hjälper alla att starta sin kryptoresa utan att hamna i krångel med utbyten och så vidare. Denna form av giveaway kan fungera som inlärningsmetoder för nykomlingar som letar efter att upptäcka kryptovalutor.

För att säkerställa att våra läsare också upptäcker resan, men utan att möta samma svårigheter eller förlora en massa pengar, ägnar vi nu ett helt inlägg om hur du skaffar din första kryptovaluta.

GRATIS!

Bonus Bitcoin – är det legitimt?

En kryptokran är en webbplats som ger dig ett litet antal kryptovalutor i utbyte mot att du tittar på annonser eller utför enkla uppgifter eller spelar spel. Dessa belöningar kan ackumuleras till ett stort belopp och dras ut vid behov. Kryptokranar finns för de flesta altcoins och hjälper alla att starta sin kryptoresa utan att hamna i krångel med börser, plånböcker, mnemoniska fraser och så vidare. Med priserna stigande genom åren kan en $0,10 du får nu vara värd $1, eller till och med $10, ett år från och med nu.

Bitcoin bonus är en av de första bitcoin-kranarna jag provade för några år sedan. Och det var då jag verkligen började bli seriös med krypto. Det som övertygade mig om att använda denna helt gratis bitcoin-kran är användningen av deras gemensamma plånbok: Coinpot. Eftersom det gjorde det möjligt för mig att samla alla mina intäkter på ett ställe, vilket var lättare att spåra och lättare att ta ut. Men jag återkommer till dig om det senare i min Bonus Bitcoin-recension.

Först och främst måste du registrera dig och få en Coinpot-plånbok. Eftersom alla betalningarna görs direkt till ditt konto där. Kanske ett ord om Coinpot, en kryptovaluta plånbok designad för att samla in och kombinera dina utbetalningar och intäkter från olika källor. Plånboken i sig stöder flera krypto: BTC, DOGE och LTC. Och det är relativt säkert – det är inte en hårdvara plånbok men du kan aktivera 2FA för ökad säkerhet.

Användare kan också njuta av belöningar tyckte community chatttipset. Exchange-deltagare kan chatta med varandra i Bitcoin Bonus-forumet och tipsa små mängder kryptovalutor till varandra för deras tid och resurser. Detta har uppmuntrat användare att kontinuerligt engagera sig i samhället och försöka lösa alla problem som andra användare möter.

Det är bara en av de bästa kranarna 2019 och kommer fortfarande att vara aktuell 2020 och år framöver. För i kombination med de andra kranarna kopplade till Coinpot kan det verkligen hjälpa dig att bygga ditt kryptoimperium!

Nu när vi har rensat och förstått vad Bonus Bitcoin gör, varför inte leta efter andra områden som tillhandahåller samma tjänst? När allt kommer omkring vet man aldrig när kryptovalutan som du tjänar kommer att visa sig vara ovärderlig.

Så,

Var annars kan man få Bitcoins?

1. INSTAR Plånbok

Instar Wallet är en sann symbios mellan att tjäna och lära sig kryptovalutor. De Instar Wallet erbjuder en plattform där du kan tjäna den inhemska token – Instar-tokens, genom att delta i dagliga aktiviteter och följa utvecklingen av kryptomarknaden. Användare kan kontrollera sin data och se till att allt är skyddat och delat när de bestämmer sig. Som en bonus får användarna också tillgång till ett lärande labb för blockkedjeteknik, där de kan hitta i stort sett allt de vill veta om kryptovaluta och blockchain.

Genom sin Instar Wallet program och andra initiativ Insights Network, företaget bakom plånboken, ett program för att belöna sina medlemmar för att de helt enkelt deltar i deras erbjudanden. Att gå med i Instar Wallet är enkelt och tydligt. Webbplatsen ger tydliga instruktioner för vilken typ av information de behöver och vilken grupp personer som är berättigade att delta i deras program. Vem som helst kan gå med i Instar Wallet utan information om de tekniska aspekterna av kryptovalutor.

Alla som går med måste bevisa att deras identitet verkligen är deras genom att ladda upp en officiell identifikation som utfärdats av myndigheten såsom pass, id-kort eller ett körkort. Detta fungerar som en säkerhetsmekanism mot potentiella bedragare, och håller plattformen i schack med eventuell framtida regelefterlevnad.

2. Cointiply

Kranar är inte det enda sättet att få gratis kryptovaluta. De är definitivt den enklaste och lägsta risken dock. Om du vill gå lite längre in i altcoins-världen kanske du vill kolla in Cointiply.

Cointiply är så mycket mer än bara en bitcoinkran. Det är en webbplats som är en belöningssajt där medlemmar utför enkla uppgifter i utbyte mot bitcoins. När du blir medlem kommer du att kunna tjäna mynt genom att göra undersökningar, fylla i erbjudanden, titta på videor, spela spel, bjuda in dina vänner och mer!

Cointiply är förmodligen en av de högst betalande kranarna som finns. Det finns många sätt att tjäna mynt på plattformen. Först och främst finns det kran där du kan hämta mynt varje timme. Det är en standardkran där du behöver lösa captcha och klicka på Roll & Win-knappen. Denna rulle ger användaren allt från 300-10 000 poäng. Varje poäng är en satoshi eller 0,00000001 Bitcoin som kan hållas i sin egen plånbok eller tas ut till FaucetHub.

3. Brandkran

Firefaucet.win är en automatisk krantjänst som automatiskt skickar bitcoin och andra mynt till din FaucetHub konto. Denna webbplats har ett unikt intjäningssystem för kryptovaluta. Det har kontinuerligt röstats fram på bitcoin talk-forumet som en av de bästa och mest innovativa kranarna som finns.

“Hämta varje valuta automatiskt på en enda flik samtidigt! Det finns inga irriterande annonser, popup-fönster eller några dolda gruvarbetare! Registrera dig, spara dina adresser, välj valuta och börja göra anspråk på dina favoritkryptovalutor!”

Slutsats:

Det är mycket viktigt för erfaren personal att hjälpa till att vägleda nykomlingar till blockkedjan och kryptovaluta på alla sätt de kan. Eftersom detta är ett begynnande utrymme är det otroligt lätt att falla för bedrägerier och nackdelar. De ovan nämnda webbplatserna, särskilt Bitcoin Bonus och Cointiply och Instar, tillhandahålla ett skyddsnät för alla nybörjare och motverka allt fulspel. De är registrerade sajter, testade av flera erfarna proffs för att se till att det inte finns något fel.

På vägen för att upptäcka grunderna i kryptovalutor kommer du att förvandlas från en nybörjarinvesterare till en sofistikerad suverän av personlig digital rikedom. Första gången de flesta människor hör talas om Bitcoin brukar de avfärda det som en modefluga, inklusive många av kryptograferna och utvecklarna som arbetar med det idag. De som stannade eller kom tillbaka gjorde det för att de såg något annat. En revolution i uppgången.

Resurser:

Bonus Bitcoin | Instar Wallet | Cointiply | Brandkran | CryptoVerze