Amazon Blockchain Technology

Amazon Blockchain-teknik använder Ethereum bäst 2021

Amazon Blockchain-teknik

Amazon Blockchain-teknik

Toppmärke Amazon bestämde sig för att luncha sin egen blockkedjetjänst för sin kund för att utveckla blockkedjenätverket. Deras kunder kommer inte att ha några avgifter för sin egen krypto-ekosystemplattform. En av Amazons relaterade konferenser de tillkännager är Amazon Blockchain Technology. De vill skapa ett blockkedjenätverk som blir ett lättskött och skalbart blockkedjenätverk.

Amazon-användare kan skapa sin egen plattform med antingen Hyperledger tyg eller Ethereum-nätverket. Amazon kommer att starta en ny tjänst på detta sätt. Det är en annan webbtjänst på deras varumärke. Redan detta gigantiska teknikföretag tillhandahållit service cloud computing-tjänst. Dessutom, Netflix är en annan lovande tjänst från Amazon.

Amazon Quantum Ledger Database

Enligt deras webbplatsinlägg kommer de att bygga blockchain-nätverk för att uppfylla många applikationer för att starta en miljon transaktioner. Dessutom meddelar de att deras blockchain-nätverk kan lagra data till en annan databasprodukt.

“Managed Blockchain kan replikera en oföränderlig kopia av din blockchain-nätverksaktivitet till Amazon Quantum Ledger Database (QLDB), en fullständigt hanterad reskontradatabas. Detta gör att du enkelt kan analysera nätverksaktiviteten utanför nätverket och få insikter om trender.”

Detta QLDB faktiskt inte en blockchain-plattform, men den kommer att fungera som en bro med Amazons blockchain-produkter för att “upprätthålla en komplett och verifierbar historik över dataförändringar.”

Amazon blockchain-tekniktjänst är verkligen det primära steget. Men den som är intresserad och vill få tjänsten kan anmäla sig. De som är berättigade kan skapa sitt blockchain-nätverk. På så sätt kan de bjuda in ytterligare en amazon-tjänst för medlemmarna. Du kan lägga till fler medlemmar till ditt blockchain-kontonätverk enligt Amazons blockkedjeteknik FAQ-sektionen.

Vad man ska göra med Amazon Blockchain-teknik

Användare kan hantera flera Amazon-webbtjänster (AWS) blockchain-nätverkskonton med ramverket med öppen källkod. Vidare kommer plattformen att vara på Hyperledger Fabric och Ethereum nätverk. Detta blockchain-ekosystem tillåter kunder att överföra olika data med en Ethereum-distribution.

Dessutom kan användare rösta vem som är inbjuden till plattformen. Även analyser på nätverksaktiviteter du kan svara på data till Amazon QLDB för säker lagring och ledig data.

Starta och komma åt på Amazon Managed Blockchain?

Helt enkelt till att börja med AWS gå till webbplatsen och Bli Medlem för ett konto enligt deras krav och vänta på godkännandet. Om du får godkännandet, gå till skapa din eget amazon blockchain-nätverk. Följ det inledande steget i guiden för att bygga ditt nätverk och medlemskap. I det här steget bjuder du bara in medlemmar att gå med i plattformen på ditt blockchain-nätverk för att bygga ett nätverk med flera medlemmar.

Åtkomst på AWS
Åtkomst på Amazon Managed Blockchain

För att komma åt ditt AWS-konto behöver du AWS-verktyg som (CLI), (SDK), etc. För att integrera med Ethereum-nätverket eller Hyperledger-tyget även om det finns olika kategorier. Till exempel AWS-certifikatutfärdare, AWS beställer tjänst och peer-noder. Du kan använda Hyperledger Fabric CLI och SDK.

Hur man bygger ett AWS Blockchain-nätverk

Du kan enkelt bjuda in andra AWS-användare att gå med i ditt blockchain-nätverk genom att klicka på ikonen “Bjud in andra konton”. Du hittar en sida på Amazon Managed Blockchain-konsolen. När du bjuder in någon medlem av din AWS AC och de får information om nätverket och kan skapa ett konto.

På detta sätt på AWS har en röstnings-API-system så att de kan rösta på ny tillagd medlem. Röstsystemet kommer att vara konfigurerbart så att oberoende medlemmar kan självständigt ge rösträtt. Dessutom kan du göra olika saker med Amazon Managed Blockchain-nätverket.

  • AWS kommer att vara en decentraliserad resurs där många AWS-kontoinnehavare kommer att ägas.
  • Det finns inget alternativ att ta bort hela nätverket förrän den sista medlemmen tar bort medlemskapet. För du är inte bara ägare till blockchain-nätverket. Men det kommer att finnas ett anpassat alternativ för att avsluta ett konto.
  • Du kommer att kunna hantera ditt nätverk med interact Hyper-ledger Fabric Certificate Authority (CA).
  • Det låter dig skapa ett kanal “subnät” som transaktionen utförs på kanalen.

Amazon Blockchain Säkerhet och tillgänglighet

Hyper-ledger Fabric använder certifikat, hanterar alla användare och ger olika åtkomst till nätverket. Denna behörighet ger dig att hantera alla användardata. En privat VPC-länk vid slutpunkten ger dig tillgång till nätverket.

Amazon Blockchain Security
Amazon Blockchain Security

Med AWS blockchain-nätverk kan du skapa tio blockchain-nätverk för varje medlemskap över Amazon EC2-tillgänglighetszoner för hög tillgänglighet. Inledningsvis kan en ny medlem skapa två noder. Amazon blockchain-teknik är ett steg framåt i kryptorymden.

Admin Access

Administratörsanvändaren du tackar för när du har blivit medlem i ditt nätverk är den första användaren i ditt Hyper-ledger-materialmedlemskap. du kommer att använda användarnamnet och lösenordet för att rekrytera denna användare tillsammans med din Hyper-ledger materialcertifikatutfärdare och göra ytterligare användare i ditt medlemskap. Administratörsanvändaren kan till och med producera kanaler på nätverket och installera och instansiera kedjekodsapplikationer.

Amazon Managed Blockchain Prissättning och fakturering

Det måste kategori tjänsteerbjudande. En är standardversionen och en annan är nybörjarversionen. För användning av AWS kommer du att betala en timavgift. Som klient använder nätverksmedlemskap, peer noder, användning, lagring och vad du använder data på nätverket. Så detta tvåkategorimedlemskap kommer du att debiteras per timme. Du kan kontrollera Amazon Managed Blockchain prissättningssida.

Amazon Blockchain Framtidsplan

Amazon registrerar redan en domän enligt CNBC-rapporten. AMZN är också redo att drömma om kryptovaluta inom en snar framtid. Företaget registrerar alla relaterade domäner för framtida affärer. I november 2017 registrerar de Bitcoin- och Etherium-domäner. Så det indikerade en stor sak på blockchain-plattformen. En av exempeldomänerna är ‘amazonbitcoin.com‘. Amazonmynt startade 2013 och i framtiden kan det användas.

Sista tanke

Google kommer in i blockkedjan, Microsoft kommer in i blockkedjan och nya Amazon kommer in i BlockChain Ethereum-tekniken. I grund och botten kommer Amazon att tillhandahålla två tjänster under AWS och den ena är att Amazon hanterar en blockchain och en annan är en Amazon kvantbokdatabas.

Det är en potentiell Amazon Blockchain Technology-tjänst för Amazon användare och detta budvinstföretag går till ett brett utbud av blockkedjetjänster.

Leave a Comment

Your email address will not be published.